Auto Wonders NAW

Slidetekst

AUTO WONDERS

   

Wij verrichten wonderen op het gebied van auto’s

Auto Wonders logo
Auto Wonders
maak uw keuze
slide1
autowonders-slideshow-6
slide3r
slide2017-Auto-Wonders7
Autobedrijf-Utrecht
autowonders-slideshow-5
slide2017-Auto-Wonders6
Autodealer
Occassion-Amersfoort
autowonders-slideshow-2
autowonders-slideshow-3
slide2017-Auto-Wonders2
slide2017-Auto-Wonders5
slide2017-Auto-Wonders4
alle occasions

Auto Wonders inhoud

Automaat spoelen

Automaat spoelen bij Auto Wonders

Uw automaat spoelen? Een afspraak maken bij een garage waar u uw automaat kunt laten spoelen? Maak dan een afspraak met Auto Wonders. Auto Wonders is een garage dat al vele jaren bekend is in de omgeving voor auto eigenaren. Naast een ruim aanbod occasions bieden wij diensten zoals onderhoud, APK, reparatie en automaatbak spoelen. Ons team bestaat uit professionals die kennis en ervaring hebben in het vak. Zij weten precies wat er komt kijken bij een automaatbak spoelen en beschikken over de benodigde apparatuur en technieken. Als wij uw automaat spoelen zullen wij dit snel en nauwkeurig voor u uitvoeren. Een auto is voor de meeste immers onmisbaar in het dagelijks leven. Daarom is het van belang dat u snel weer over uw auto kunt beschikken. Benieuwd naar de kosten om een automaat te laten spoelen? Een afspraak maken? Neem contact met ons op.

Automaat spoelen en vervangen

Heeft u een auto met een automaat? Dan is het belangrijk dat u de automatische versnellingsbakolie regelmatig laat vervangen. Als wij uw automatische versnellingsbakolie vervangen wordt de olie in de carte pan verwijdert. Om ook de olie uit de megatronic en de koppelomvormer te krijgen is het van belang dat wij uw automaat spoelen. Als wij uw automaat spoelen zullen wij de automaat aan een machine aansluiten. Deze wordt vervolgens op de juiste temperatuur gebracht om deze goed te kunnen spoelen. Nadat wij uw automaat spoelen zullen wij deze ook reinigen. Dit doen wij met een speciale reiniger die ervoor zorgt dat al het vuil weggaat uit de transmissie. Na uw automaat te spoelen en reinigen zullen wij nieuwe olie terug plaatsen. Wanneer deze olie goed op peil is gebracht kunt u weer zorgeloos rijden en gebruik maken van uw automaat. Als wij uw automaat spoelen bent u weer verzekerd van:

  • Zorgeloos rijden
  • Duurzaamheid
  • Zuinig rijden
  • Veilig rijden
  • Comfortabel rijden

Wilt u niet alleen uw automaat laten spoelen? Ook andere reparatiewerkzaamheden of onderhoud aan uw auto uit laten voeren? Maak dan een afspraak met Auto Wonders. Onze zorg is de klant mobiel te houden tegen zeer schappelijke prijzen. Wij voeren onder andere grote en kleine beurten uit aan uw auto.

Maak a.u.b. uw keuze:

Auto Wonders logo
Auto Wonders
Automaat spoelen bij Auto Wonders 
Laat uw reactie achter

Auto Wonders Certificaten

Auto Wonders Showroom

BEKIJK ONZE
SHOWROOM

Auto Wonders Footer

Auto Wonders