Auto Wonders NAW

Slidetekst

AUTO WONDERS

   

Wij verrichten wonderen op het gebied van auto’s

Auto Wonders logo
Auto Wonders
maak uw keuze
slide1
autowonders-slideshow-6
slide3r
slide2017-Auto-Wonders7
Autobedrijf-Utrecht
autowonders-slideshow-5
slide2017-Auto-Wonders6
Autodealer
Occassion-Amersfoort
autowonders-slideshow-2
autowonders-slideshow-3
slide2017-Auto-Wonders2
slide2017-Auto-Wonders5
slide2017-Auto-Wonders4
alle occasions

Auto Wonders inhoud

APK

APK uit laten voeren door onafhankelijke garage Auto Wonders

APK garage nodig om uw auto te laten keuren? Voor Algemene Periodieke Keuring bent u bij Auto Wonders beslist aan het juiste adres. Auto Wonders is door de jaren heen uitgegroeid tot een middelgrote garage, dat gevestigd zit aan de Textielweg 24 in Amersfoort. Hier zijn wij verschillende klanten van dienst met het aanbieden van auto’s. Maar ook voor APK en onderhoud kunt u bij ons terecht. Het team van onze garage bestaat uit ervaren monteurs die veel kennis en ervaring hebben in het uitvoeren van APK. Zij kunnen dan ook totaal onderhoud aan uw auto verzorgen. Bent u benieuwd naar de status van uw auto? Wij bieden professioneel en gedegen advies als het gaat om APK, aankoop en verkoop. Onze garage staat tevens bekend om de snelle service, betrouwbaarheid en vakkundige APK keuringen. Snel en vakkundig geholpen worden voor een APK? Dan moet u beslist bij Auto Wonders zijn. Neem contact op en maak een afspraak.

APK keuring bij Auto Wonders

Auto Wonders beschikt over speciale APK keurmeesters die keuringen uit kunnen voeren. Tijdens een APK keuring wordt uw auto dan ook vakkundig gecontroleerd op verschillende onderdelen zoals:

  • Remmen
  • Banden
  • Verlichting
  • Uitlaat
  • Vitale onderdelen

Deze onderdelen moeten allemaal goed functioneren om door de APK keuring heen te kunnen komen. Wilt u een APK keuring uit laten voeren in combinatie met een onderhoudsbeurt? Dat kan uiteraard ook bij Auto Wonders. Wilt u een afspraak voor de periodieke APK? Neem contact op met Auto Wonders en bespreek wanneer er plek is. Wij weten dat uw auto onmisbaar is en zorgen ervoor dat u zo snel mogelijk weer over uw auto kan beschikken.

Maak a.u.b. uw keuze:

Auto Wonders logo
Auto Wonders
APK uit laten voeren voor een onafhankelijke garage? Maak een afspraak met Auto Wonders 
Laat uw reactie achter

Auto Wonders Certificaten

Auto Wonders Showroom

BEKIJK ONZE
SHOWROOM

Auto Wonders Footer

Auto Wonders